Μήνυμα Προέδρου

alex dance smile 1_Fotor_FotorΑγαπητοί αναγνώστες, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου (ΠΣΠ) το Δεινοθήριο, σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Μέσα από τα περιεχόμενα των σελίδων μας ευελπιστούμε να δώσουμε στους επισκέπτες μια πρώτη ιδέα της φιλοσοφίας, του χώρου και των ποικίλων δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, πριν την «ζωντανή» επίσκεψή τους στο χώρο.
Παράλληλα, στόχος μας είναι η πλήρης και επικαιροποιημένη ενημέρωση των μελών μας σχετικά με τα δρώμενα του συλλόγου, καθώς και η αποτύπωση των ενεργειών (εκδηλώσεων) που πραγματοποιούμε, ώστε να κρατιούνται ζωντανές στην μνήμη μας.
Βεβαίως την ενέργεια και την δύναμη του Δεινοθηρίου, την βρίσκει κανείς «εντός»!
Ως Πρόεδρος του ΔΣ νοιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος για την ποιότητα των μελών μας, τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή τους, αλλά και για την ατμόσφαιρα συνεργασίας, αγάπης και αλληλεγγύης που έχουμε όλοι μαζί δημιουργήσει.
Δεν είναι τυχαίο που κοντά μας βρίσκονται και συμμετέχουν γονείς μαζί με τα παιδιά τους, που κάθε χρόνο μας κάνουν υπερήφανους με τα επιτεύγματά τους.
Θα ήθελα να προσκαλέσω όσους αγαπούν την παράδοση αυτού του τόπου, την συνεχή πολιτιστική τους επιμόρφωση, τον εθελοντισμό και τη διάθεση για προσφορά, να έρθουν κι εκείνοι στη μεγάλη οικογένεια του ΠΣΠ!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

© 2016 Dinothirio.gr All rights reserved (Powered By Wordpress)